1. Butik

Besøg butikken

Hos Retrofabrikken råder vi over 500 kvm lager og butik med skønne retromøbler, smukke designklassikere og sjove vintagefund og vi elsker at få besøg. Derfor står vi også klar til tage imod dig, både efter aftale, men også når vi fast to gange om ugen holder butiksåbent.

I butikken har vi også værksted og arbejder dagligt med at istandsætte alle de lækre møbler, som kommer ind ad døren, og der er derfor gode muligheder for at få et kig på alle de nyeste varer.

Vi laver mindre opstillinger for at præsentere et udsnit af møblerne og der er muligheder for at komme til at kigge, føle på eller prøve alle de møbler vi har stående. På den måde har du som kunde de bedste forudsætninger for at finde lige netop dit drømmemøbel, blandt vores store udvalg af retromøbler og boligtilbehør.

Vi hjælper dig gerne med at finde lige det du leder efter, og står klar med råd og vejledning om alt fra indretning til vedligehold af dit nye møbel.

Vi glæder os til at se dig i butikken.

Besøg os

Odinsvej 29
4100 Ringsted

Åbningstider:
Onsdag: Kl. 13 til 17
Lørdag: Kl. 10 til 14

Obs. Butikken er midlertidigt lukket grundet Covid19 restriktioner. Der kan dog fortsat afhentes allerede betalte ordrer på vores lager efter aftale og vi leverer som normalt. Dette er gældende t.o.m 7. feb. 2021

Har du brug for at besøge os udenfor vores åbningstid?
Det kan være svært at nå det hele i en travl hverdag og har du svært ved at få et besøg hos Retrofabrikken til at passe ind, vil vi meget gerne gøre det nemmere for dig.

Kontakt os for finde et tidspunkt, hvor det passer bedre.

Menu