1. Butik

Besøg butikken

Hos Retrofabrikken råder vi over 1600 kvm butik, lager og værksted med skønne retromøbler, smukke designklassikere og sjove vintagefund og vi elsker at få besøg. Derfor står vi også klar til tage imod dig fra tirsdag til lørdag i vores butik i Ringsted. Du kan se åbningstiderne herunder.

På Retrofabrikken har vi også værksted og arbejder dagligt med at istandsætte alle de lækre møbler, som kommer ind ad døren, og der er derfor gode muligheder for at få et kig på alle de nyeste varer.

Vi glæder os til at se dig i butikken

Vi laver mindre opstillinger for at præsentere et udsnit af møblerne og der er muligheder for at komme til at kigge, føle på eller prøve alle de møbler vi har stående. På den måde har du som kunde de bedste forudsætninger for at finde lige netop dit drømmemøbel, blandt vores store udvalg af retromøbler og boligtilbehør.

Vi hjælper dig gerne med at finde lige det du leder efter, og står klar med råd og vejledning om alt fra indretning til vedligehold af dit nye møbel.

Adresse:
Jættevej 15-17
4100 Ringsted

Åbningstider:
Mandag: Lukket
Tirsdag: 10.00-16.00
Onsdag: 10.00-16.00
Torsdag: 10.00-16.00
Fredag: 10.00-15.00
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag: Lukket

Bemærk!
Vi holder ferie-lukket i butikken fra og med lørdag d. 8/7 frem til og med tirsdag d. 8/8-2023.
Det er muligt at lave en telefonisk/mail aftale, hvis man vil ud at kigge i vores butik.

Har du brug for at besøge os udenfor vores faste åbningstid?

Det kan være svært at nå det hele i en travl hverdag og har du svært ved at få et besøg hos Retrofabrikken til at passe ind, vil vi meget gerne gøre det nemmere for dig.

Kontakt os for at finde et tidspunkt, hvor det passer bedre.

Menu