Levering lige til døren

Over 450 retro produkter

Hurtig levering med GLS

Tlf: (+45) 40 52 40 32

  1. Om os

Åbningstider i showroom / butik

Onsdag: Kl. 13 til 17

Lørdag: Kl. 10 til 14

____________________________________________________________________

Er der noget du bare må se! og vil besøge vores showroom udenfor vores åbningstider, så er i velkommen til at kontakte os på mail og aftale et tidspunkt med os. Så åbner vi gerne op for jer.

Odinsvej 29
4100 Ringsted

Du er velkommen til at kontakte os, for åbning af butikken / Showroom uden for normal åbningstid. Kontakt os over Facebook eller på telefon 40524032

Lidt om os

Vi er en lille flok passionerede mennesker, der elsker dansk design, både møbler, lamper og andre former for bolig interiør. Vi har både de almindelige danske møbler, samt møbelkunst af de store danske designere.  Vi har en webshop samt et lager i Ringsted hvor man kan komme og kigge/købe disse skønne sager.

Vi sælger også tæpper og tasker fra Marokko, disse kan også ses på lageret i Ringsted. Men fremadrettet vil disse blive solgt på hjemmesiden Shop Marok. https://shopmarok.dk

Hos Retrofabrikken holder vi meget af håndværk, design og recirkulation. Så det at købe, renovere og videresælge gamle retro og designer møbler, falder helt naturligt for os og vores passion.

Vi prøver at tænke genbrug og miljø ind i alt hvad vi gør, så hvis du modtager en papkasse som ser lidt brugt ud, så har du ret. Som sagt går vi meget op i genbrug og genanvendelse, så derfor genbruger vi også de papkasser vi får fat i. Dette betyder dog ikke at dine varer er udsat for unødvendig fare, idet vi selvfølgelig sørger for at de er pakket forsvarligt ind.

Den typiske cyklus her hos os, foregår ved at vi køber dødsboer, flytte boer, møbler hos private sælgere eller gennem auktioner og lignende over hele landet. Når de så bliver leveret til eller hentet af os, går vi i gang med at få dem tilbage til den ønskede stand.

Hvis alt fejler, og de, på trods af en i øvrigt god stand, stadig står med for synlige brugsspor, giver vi dem enten maling eller en god bejdse, alternativt sælger vi dem til en billigere pris. Det vigtigste for os, er at tingene kommer ud og får liv og spreder glæde igen.

Når de har fået en stand som vi kan stå inde for, bliver der taget billeder af alle vinkler og eventuelle skader. Det sidste trin er at få dem på hjemmesiden.

Det betyder dog ikke, at alle møblerne når frem til det sidste trin, hjemmesiden – så der vil altid være mange flere spændende retro møbler, lamper og interiør genstande i butikken som endnu ikke er dukket op på hjemmesiden.

Vi handler med alt det bedste fra 50’erne til 80’erne, som kendetegner de gode Retro varer, og selvfølgelig også de nyere møbler fra vores verdenskendte danske designere. Møbler, der er produceret i en tid med kvalitets materialer, håndværk og holdbarhed i tankerne.

Så har du fået lyst til at se eller købe nogen af vores møbler, er du altid velkommen til at ringe til os, eller skrive en mail.

Har du møbler du vil sælge, hører vi også gerne fra dig.

Menu