1. Om os

Om os

Hos Retrofabrikken elsker vi retro, vintage og design. Vi handler med alt det bedste indenfor møbler til din bolig fra 1950’erne, 60’erne, 70’erne og 80’erne og meget, meget mere. Vi har både møbler af verdenskendte danske designere som fx Kai Kristiansen, Børge Mogensen, Hans J. Wegner og N.O Møller og også masser af sjove fund og unika-ting til din bolig.

Køb & salg af brugte møbler

Vi køber dødsboer, flytteboer og møbler hos private sælgere eller gennem auktioner og lignende over hele landet. Dem samler vi på vores store lager i Ringsted hvor de, hvis det er nødvendigt, bliver istandsat med masser af kærlighed og ekspertise, så de kan komme ud og få et nyt liv. Har du et møbel du vil sælge er du velkommen til at kontakte os.

Vi er en lille familiedrevet virksomhed, hvor alle løfter i flok og er drevet af passionen for retro og design. Det betyder at dem du møder når du besøger os, også er dem som opkøber møbler, sætter i stand og vedligeholder. Derfor ved vi rigtig meget om de møbler vi sælger.

Grøn indretning med retromøbler

Hos Retrofabrikken holder vi meget af håndværk, design og recirkulation. Det at købe, renovere og videresælge gamle retro- og designermøbler er vores store passion. Og lige netop recirkulation er essensen af det vi gør. Om vi kalder det genbrug eller upcycling er i princippet ligegyldigt. Dét at give gamle møbler nyt liv, er et skridt på vejen til en mere bæredygtig indretning.

Velkommen hos Retrofabrikken

Uanset om du målrettet jagter de store designklassikere eller bare vil snuse rundt blandt skønne vintagefund er du velkommen hos Retrofabrikken. Du kan handle alle de fede nyheder i vores webshop eller besøge os på vores store lager i Ringsted, hvor vi har endnu flere møbler end vi har på webshoppen. Hos os skal dit besøg være en oplevelse og vi står klar med smil og personlig vejledning og vil gøre vores bedste for, at du får dit drømmemøbel med hjem.

Besøg os

Odinsvej 29
4100 Ringsted

Åbningstider:
Onsdag: Kl. 13 til 17
Lørdag: Kl. 10 til 14

Har du brug for at besøge os udenfor vores åbningstid?
Det kan være svært at nå det hele i en travl hverdag og har du svært ved at få et besøg hos Retrofabrikken til at passe ind, vil vi meget gerne gøre det nemmere for dig. Kontakt os her, så ser vi om vi ikke kan finde et tidspunkt, hvor det passer bedre.

Menu