1. Om os

Om Retrofabrikken

Hos Retrofabrikken elsker vi retro, vintage og design. Vi handler med alt det bedste indenfor møbler til din bolig fra 1950’erne, 60’erne, 70’erne og 80’erne og meget, meget mere.

Vi har både møbler af verdenskendte danske designere som fx Kai Kristiansen, Børge Mogensen, Hans J. Wegner og N.O Møller og også masser af sjove fund og unika-ting til din bolig.

Køb & salg af brugte møbler

Vi køber dødsboer, flytteboer og møbler hos private sælgere eller gennem auktioner og lignende over hele landet. Dem samler vi på vores store lager i Ringsted hvor de, hvis det er nødvendigt, bliver istandsat med masser af kærlighed og ekspertise, så de kan komme ud og få et nyt liv. Har du et møbel du vil sælge er du velkommen til at kontakte os.

Vi er en lille familiedrevet virksomhed, hvor alle løfter i flok og er drevet af passionen for retro og design. Det betyder at dem du møder når du besøger os, også er dem som opkøber møbler, sætter i stand og vedligeholder. Derfor ved vi rigtig meget om de møbler vi sælger.

Grøn indretning med retromøbler

Hos Retrofabrikken holder vi meget af håndværk, design og recirkulation. Det at købe, renovere og videresælge gamle retro- og designermøbler er vores store passion. Og lige netop recirkulation er essensen af det vi gør. Om vi kalder det genbrug eller upcycling er i princippet ligegyldigt. Dét at give gamle møbler nyt liv, er et skridt på vejen til en mere bæredygtig indretning.

Velkommen hos Retrofabrikken

Uanset om du målrettet jagter de store designklassikere eller bare vil snuse rundt blandt skønne vintagefund er du velkommen hos Retrofabrikken. Du kan handle alle de fede nyheder i vores webshop eller besøge os på vores store lager i Ringsted, hvor vi har endnu flere møbler end vi har på webshoppen. Hos os skal dit besøg være en oplevelse og vi står klar med smil og personlig vejledning og vil gøre vores bedste for, at du får dit drømmemøbel med hjem.

Mød holdet bag Retrofabrikken

Bjørn Hansen

Bjørn er ejer og grundlægger af Retrofabrikken. Han er “købmanden” i huset og køber selv de fleste af alle vores fede møbler ind og sørger også for de administrative ting. Bjørn ved en helt masse om alverdens ting og sager, retromøbler og designere og deler gerne ud af sin store viden.

Sophie Christine Kildegaard Andersen

Sophie er Retrofabrikkens “grønne alf”. Hun går meget op i miljø og bæredygtighed og elsker genbrugsmøbler og sjove loppefund. Sophie ordner alt det praktiske, bla. den daglige koordinering af opgaver og registrering af de møbler vi får ind af døren.

Mikkel Olsen

Mikkel er Retrofabrikkens webudvikler. Han står for vedligeholdelse og udvikling af vores webshop. Han hjælper også til i butikken og på lageret, bl.a. med istandsættelse af møbler, pakning og oprydning, afhentning af møbler, leveringer og meget mere.

Lars Moeldrup

Lars er Retrofabrikkens alt-mulig-mand og laver bla. en stor del af værkstedarbejdet. Han hjælper med istandsættelse af møbler, pakning og oprydning, afhentning af møbler, leveringer og meget mere.

Ehsan Kingo

Ehsan er Retrofabrikkens møbelekspert og sliber, reparerer og behandler alle vores skønne møbler i vores værksted. Han forvandler gammelt rod til guld, sådan som møblerne fortjener

Menu