1. Nyheder
Masser af nyheder

Hos Retrofabrikken har vi altid masser af retromøbler på lager. Vi får nye møbler på webshoppen flere gange om ugen, så der er altid noget at gå på udkig i. Du kan finde alt fra kommoder, skænke og chatoller til sofaer og stole, spiseborde, sofaborde og meget mere blandt vores nyheder.

Mere end 1600 kvm med retromøbler

Vores lager i Ringsted råder over mere end 1600 kvm med fantastiske retromøbler og vintagefund og der kommer nyheder til hele tiden. Vi har et kæmpe udvalg i klassiske teak- og palisandermøbler og masser af møbler af kendte designere som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Kai Kristiansen, Wegner og mange flere.

Måske er dit drømmemøbel lige landet

Vi køber dødsboer, flytteboer og møbler hos private sælgere eller gennem auktioner og lignende over hele landet. Derfor er det også alle slags møbler som kommer ind. Når møblerne lander på vores lager i Ringsted sørger vi for at de er i orden. Herefter bliver de registreret og gjort klar til salg på vores webshop og lander straks under vores nyheder, hvor du kan holde udkig efter lige netop det møbel du drømmer om.

Menu